Sistem de irigatie

Proiect amenajare gradina pipera

01.

Sistem de irigatie

Acest tip de irigare se face cu ajutorul aspersoarelor, fiind așezate pe marginea zonei cu gazon și în centrul acesteia ( numai daca suprafata este mai mare), astfel încât să fie udată uniform întreaga suprafata. Prin distribuirea echilibrata si corecta, a aspersoarelor / rotoarelor, acestea udă covorul de iarbă, prin stropire, pe întreaga lui suprafață.
Datorita udarii, iarba va creste uniform, pastrandu-si aspectul placut si in perioadele calduroase.

02.

Sistem de irigatie

In functie de forma zonei cu gazon, care trebuie irigata, aspersoarele vor avea o deschidere (a evantaiului de stropire), variand de la aprozimativ 30º; 45º; 60º; 90º; 180º…. pana la 360º (udare de jur – imprejur). Aceste deschideri, de udare, se regleaza in functie de marginile suprafetei gazonate, pentru a nu stropi: plantele ornamentale, aleile, constructiile, trecatorii, etc. Pentru o irigare eficienta se va tine seama si de lungimea jetului de stropire (in adancime), nu doar de deschiderea acestuia.

Proiect amenajare gradina pipera
Proiect amenajare gradina pipera

03.

Sistem de irigatie

Irigarea prin picurare se utilizeaza pentru diverse plante: arbori, arbusti, graminee, flori, legume, etc. Udarea zonelor cu plante se face prin tuburi de picurare, care sunt fixate pe sol, cu ajutorul unor agrafe / cleme (din plastic sau metal), iar orificiile prin care picura apa sunt distribuite (pe lungimea furtunului) la distante de aproximativ 20 cm – 60 cm, unul fata de altul, in functie de dimensiunile plantelor. Pentru mascarea acestor furtune se pot așeza (deasupra) scoarță, piatră, sau piertiș.

Amenajare Zid vegetal

Amenajare Zid vegetal

01.Amenajare Zid vegetalAmenajare Zid vegetalAni de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.
Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1

Amenajare cu Tablouri vegetale

01.Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

 Intretinere gradini

Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

Ani de Experienta

Clienti

Proiecte

Amenajari

VISEAZA LA GRADINA TA PERFECTA

Design personalizat pentru gradina ta

© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.