Proiect – Sistem de irigație prin picurare

Proiect amenajare gradina pipera

01.

Sistem de irigatie prin picurare

Proiectarea sistemului de irigatie este o parte din intregul proiect de peisagistica si traseaza, pe plansa, structura necesarului de elemente care compun sistemul de udare a vegetatiei. In functie de design-ul si plantele propuse, sistemul de irigatii poate fi proiectat pentru aspersie (udarea plantelor se va face prin stropire) sau prin picurare (udare prin picatura).

02.

Sistem de irigatie prin picurare

Daca spatiul care urmeaza a fi proiectat are zone in care sunt propuse plante ornamentale, atunci Proiectul sistemului de irigatie va contine doar un tip irigare, prin furtune de picurare. In functie de necesarul de apa, a plantelor propuse, furtunele vor avea orificiile pentru picurare la distante, mai mari sau mai mici, de 30 cm – 50 cm.

Proiect amenajare gradina pipera
Amenajare Zid vegetal

Amenajare Zid vegetal

01.Amenajare Zid vegetalAmenajare Zid vegetalAni de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.
Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1

Amenajare cu Tablouri vegetale

01.Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

 Intretinere gradini

Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

Ani de Experienta

Clienti

Proiecte

Amenajari

VISEAZA LA GRADINA TA PERFECTA

Design personalizat pentru gradina ta

© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.