Proiect amenajare spatiu verde 1

Proiect amenajare gradina pipera

01.

Proiect amenajare spatiu verde 1

Pentru ca terenul, acestei gradini, este de dimensiuni mari (aproximativ 2500 mp), am putut organiza spatiul astfel incat, aproape un sfert din suprafata sa fie destinata recreerii (inot, relaxare, luat masa, etc.); un traseu pentru plimbare, care trece prin mijlocul suprafetei gazonate (pentru a admira plantele ornamentale); si o gradina utilitara (situata in spatele imobilului), unde cresc pomi fructiferi si se cultiva legume.

01.

Proiect amenajare spatiu verde 2

Aici este locul de atractie al gradinii si este compus din 2 zone. Primul spatiu estedestinat agrementului (inot in piscina) si relaxare (stand la plaja pe sezlonguri sau pe canapea), aproape intreaga suprafata este acoperita cu un deck din lemn tratat, iar al 2-lea loc este pentru socializare si odihna. Plantele ornamentale sunt asezate in asa felincat sa creeze intimitate, armonie si un plus de verde, intregului spatiu.

Proiect amenajare gradina pipera
Proiect amenajare gradina pipera

01.

Proiect amenajare spatiu verde 3

Acesta este un spatiu pentru odihna si luat masa, fiind utilat cu mobilier confortabil si adaptat nevoilor acestui loc (fotolii, masa si sezlonguri / canapele). Zona este delimitata de o bordura, placata cu lemn (poate fi folosita si ca loc de sedere), in mijlocul constructiei este un semineu rotund, seara lumina focului creaza o atmosfera de basm, iar in apropiere este amplasat gratarul (unde se poate prepara o parte din mancare).
Vegetatia, de aici, vine sa intregeasca peisajul, prin culoare si frumusete.

01.

Proiect amenajare spatiu verde 4

Pentru zona intrarii principale (in imobil), amenajarea peisagera este realizara in asa fel incat privitorul sa fie, cu usurinta, condus spre intrarea in casa. Vegetatia este compusa din arbusti foiosi si flori perene, cu inaltimi joase (plante de talie mica), din mijlocul grupului de plante ”tajnesc” forme tunse, create din arbusti rasinosi (arta topiara).
Aceste forme tunse dau amenajarii un aer clasic, creand, totodata, accente in peisaj.

Proiect amenajare gradina pipera
Proiect amenajare gradina pipera

01.

Proiect amenajare spatiu verde 5

Vederea longitudinala a gradinii (latura principala de acces a proprietatii) este strabatuta de o alee serpuitoare care duce spre spatiul de agrement si relaxare a gradinii. Aleea este marginita, pe alocuri, de grupuri de arbusti si flori perene, care incanta ochiul trecatorului. Zidul care margineste proprietatea este mascat de aliniamente de Cupressocyparis (arbori rasinosi) si bambus (in zona piscinei).

Amenajare Zid vegetal

Amenajare Zid vegetal

01.Amenajare Zid vegetalAmenajare Zid vegetalAni de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.
Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1

Amenajare cu Tablouri vegetale

01.Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

 Intretinere gradini

Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

Ani de Experienta

Clienti

Proiecte

Amenajari

VISEAZA LA GRADINA TA PERFECTA

Design personalizat pentru gradina ta

© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.