Amenajare gradina 1

Proiect amenajare gradina pipera

01.

Amenajare gradina

In amenajarea acestei gradini florile perene si gramineele (iarba decorativa) au fost asezate pe marginea zonei gazonate pentru a crea senzatia de spatiu (suprafata gradinii este destul de mica, are aproximativ 100 mp), iar pe fundal sunt panouri colorate. Vegetatia, din fata panourilor, are inaltime mica, pentru a nu acoperi, decat intr-o mica masura, panourile decorative.

02.

Amenajare gradina

Am adus mai multa culoare in aceasta gradina, folosindu-ma de flori perene, graminee si panouri decorative. Plantele ornamentale, de talie mica (joase, ca inaltime), coloreaza prin frunze si flori, fiind plantate in fata panourilor. Panourile decorative sunt fixate de gard si au fost pictate cu spray-uri, de diverse culori, rezistente la intemperii (umiditate si variatii de temperaturi).

Proiect amenajare gradina pipera
Proiect amenajare gradina pipera

03.

Amenajare gradina

Sub plante am asezat un covor de scoarta, din coaja de pin, pentru a acoperii solul si furtunele de picurare (parte din sistemul de irigatie), efectul vizual creat este placut, iar dupa ploaie (scoarta se uda), in aer se raspandeste un parfum de rasinoase. Pentru ca aceasta zona a curtii nu se bucura de prea mult soare, tipul de plante folosite sunt iubitoare de semi-umbra si umbra.

Amenajare Zid vegetal

Amenajare Zid vegetal

01.Amenajare Zid vegetalAmenajare Zid vegetalAni de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.
Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1

Amenajare cu Tablouri vegetale

01.Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Amenajare cu Tablouri vegetale - Hol 1Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

 Intretinere gradini

Ani de ExperientaClientiProiecteAmenajariVISEAZA LA GRADINA TA PERFECTADesign personalizat pentru gradina ta© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.

Ani de Experienta

Clienti

Proiecte

Amenajari

VISEAZA LA GRADINA TA PERFECTA

Design personalizat pentru gradina ta

© Copyright 2024 Foarfeca Verde. Toate drepturile rezervate.